دکتر رسول دیناروند اظهارداشت: آن چیزی که در پخت نان مشکلزاست، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای فرآوری خمیر ممنوع کرده است. به نفع کیفیت نان است که نانوايیها برای فرآوری خمیر، از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه بدهند خمیر آماده شود. این کار باعث می شود که کیفیت نان بالا برود.
وي با تاكيد بر اينكه با استفاده از خمير مايع نیازی به استفاده از جوش شیرین نيست، افزود: متاسفانه بعضی ازنانوایی ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می کنند.
استفاده از جوششيرين نه تنها از عطر و طعم نان ميكاهد، بلكه باعث بروز كمخوني، پوكي استخوان، بيماريهاي قلبي عروقي، بيماري هاي رودهاي و اختلال در سيستم گوارش ميشود.
نظر شما